Roztroušená skleróza (RS) mi byla diagnostikována v říjnu 2011 ve věku 44 let. Jednoho rána jsem se probudil s necitlivostí v dolní části zad a nohou, necítil jsem, jak se moje chodidla dotýkají podlahy. Navštívil jsem svého lékaře a nechal jsem si udělat magnetickou rezonanci, abych zjistil, jestli nemám problém s ploténkou, bylo to negativní a řekla mi, že se bojí MS. Poslali mě k neurologovi, absolvoval jsem další dvě magnetická rezonance a tu noc mi bylo řečeno, že mám čtyři léze na páteři s RS. Zkoušel jsem všechny dostupné záběry, ale nic nefungovalo. V roce 2015 jsme se s mým neurologem rozhodli jít na přírodní léčbu a byl nám představen VELKÝ PŘÍRODNÍ JEDNOTLIVC, přírodní organická receptura MS Herbal, s touto léčbou jsem měl totální ústup příznaků, necitlivost, hrozné bolesti zad, ztuhlost, tělo ustoupila slabost, dvojité vidění, deprese a další. Kontaktujte VELKÉHO PŘÍRODNÍHO BYLINNÉHO LÉČITELE thegreatherbalhealinghome@gmail.com léčba je průlomová pro všechny pacienty s roztroušenou sklerózou (RS), jsem opět silný!
Pokud žijete s touto nemocí, budu rád, abyste se dnes vyléčili kontaktováním tohoto skvělého bylináře na jeho e-mailu: thegreatherbalhealinghome @ gmail . com
Whatsapp: + 2 3 4 7 0 5 9 4 9 7 9 6 9 více informací o jeho práci
Pokud žijete s touto nemocí, budu rád, abyste se dnes vyléčili kontaktováním tohoto skvělého bylináře na jeho e-mailu: thegreatherbalhealinghome @ gmail . com
Whatsapp: + 2 3 4 7 0 5 9 4 9 7 9 6 9 více informací o jeho práci