Biorezonance

Dobrý den všem přispěvatelům. V poslední době jsem často narazil na různých diskuzních skupinách na téma biorezonance, obvykle v souvislosti s léčbou alergií, ale také, že dokáže ovlivnit pochody v těle. Chtěl jsem se zeptat, zdali má tady někdo osobní zkušenosti s biorezonancí jako takovou a rovněž v souvislosti s vlivem na roztroušenou sklerózu.
Můj druhý dotaz je, jak poznat, že je to odborník, který umí biorezonanci aplikovat a ne jen komerční terapeut za peníze, doporučíte? Středočeský kraj.
Děkuji za odpovědi. AP
Odpovědět | Nahlásit
Dobrý den, nejsem pacient s RS, ale celý život řešit oslabenou imunitu, v posledních letech i potravinové intolerance. Biorezonanci jsem absolvovala v Brně na doporučeném pracovišti. Po ukončení tereapie a dietě byly biorezonancí vytestované intolerance zmizet, stejně jako další zdravotní problémy, které řešim a které biorezonance ukázala. Bohužel se tak nestalo, moje obtíže přetrvávají dál. Taky by mě zajímalo víc názorů a zkušeností těch, kdo se pro biorezonanci rozhodli. TT
Odpovědět | Nahlásit
Ještě mě napadá - nechcete jako pacient s RS dát tento dotaz odborníkův v Poradně tady na webu?
Odpovědět | Nahlásit
Dobrý den, také jsem se zajímal o léčbu pomocí biorezonance. Nebylo to v souvislosti s roztroušenou sklerózou, ale trpěl jsem kožními a zažívacími problémy. Absolvoval jsem jedno základní sezení, kde mi byly objasněny příčiny mých potíží a následně byla doporučena ozdravná kůra, léčba pomocí přírodních preparátů. Můj názor je, že výsledek nebyl pro mě nijak významný. Dosti připomíná léčbu homeopatiky. Toto je ale můj názor a jedna zkušenost. FV
Odpovědět | Nahlásit
https://www.high-endrolex.com/50