Kapačky x práce = neodpracované hodiny

Dobrý den,

asi jako většina eReSkářů chodím často po doktorech a různých kontrolách, což můj šéf naštěstí tak nějak toleruje, donesu mu propustku a neřeší to v docházce, protoze vetsinou kontroly nepresahnou 2 hodiny. Problém ale nastává, když se zhorším a musím chodit 3 dny na Solu-Medrol. Bohuzel je v olomouckem RS centru malo luzek pro kapacky, tak sestra objednava na urcitou hodinu a ne vzdy se podari jit hned na rano. Naposledy jsem 1. den stravila v centru cele dopoledne (nez se zkontroluje krev, ceka se na vysledky a pak kapacka = 4 hod.), v praci jsem tedy byla kolem pul 1. Dalsi dva dny jsem sla hned na rano kapat a v praci byla kolem 10. Sef po mne chce propustky z RS centra, ale nakonec me uz podruhe cekalo na vyplatnici nemile prekvapeni v podobe 8 neodpracovanych hodin. Nechci se s nim poustet do jakychkoli dohadu, proto se chci zeptat, jak by to mel zamestnavatel brat? Popripade, pokud se do diskuze pripoji dalsi clenove tymu, jake mate konkretni zkusenosti? Dekuji, Lucie
Odpovědět | Nahlásit
Dobrý den Lucie, určitě je to dobré téma pro diskuzi, bohužel já osobně takovou zkušenost nemám. Ale napadá mě, zda tento dotaz nepoložit v sociálně právní poradně tady na webu. Držte se :-)
Odpovědět | Nahlásit
Dekuji za tip, zkopirovano do poradny ;)
Odpovědět | Nahlásit
Dobrý večer Lucie, myslím, že ve vašem případě záleží jestli využijete zdravotní zařízení, které je nejblíže bydlišti nebo pracovišti a je schopné potřebnou zdravotní péči poskytnout a pak by vám náležela náhrada mzdy za celou dobu strávenou vyšetřením, max. však za 1 den (8 hod). Bylo-li vyšetření nebo ošetření provedeno v jiném než nejbližším zdravotnickém zařízení, poskytne se pracovní volno na nezbytně nutnou dobu. Náhrada mzdy nebo platu však přísluší nejvýše za dobu, která by byla potřebná k návštěvě nejbližšího zdrav. zařízení. Zaměstnavatel může požadovat potvrzenou propustku od lékaře. Nikde však není uvedeno kolik dní v měsíci můžete takto "zameškat". Víte to někdo?
Odpovědět | Nahlásit
Martino, dekuji za odpoved. S pracovistem nejblize bydlisti to mam slozitejsi. Trvale bydliste mam v Olomouci, ale uz 8 let bydlim v Brne. V brnenskem RS centru, kde jsem cekala 3 mesice na 1. prohlidku, mi rekli, ze maji moc lidi a at jezdim do Olomouce, kdyz tam mam trvale bydliste. I kdyz by se uz vubec nemelo na trvlae bydliste hrat, v Ol. Me vzali bez problemu a dojizdim tedy z Brna tam. Snazim se ovsem jezdit do RS centra vzdy ve ctvrtek, protoze to jezdim pracovne do Prostejova a v praci jsem tedy za 10 minut, takze ve finale je to ve ctvrtek nejblizsi mozne pracoviste.

Prosim ostatni, jak u Vas v praci berou, kdyz 3 dny po sobe jdete na Medrol?
Odpovědět | Nahlásit
Dobrý den, Lucie,
Vaš dotaz jsem konzultovala také s kolegyní a bohužel pro Vás, Váš zaměstnavatel postupuje v souladu se Zákoníkem práce. Zaměstnavatel nemá povinnost uvolňovat Vás, jako zaměstnankyni, z práce. Naopak Vy, jako zaměstnankyně máte primárně povinnost sjednat si vyšetření u lékaře na čas mimo pracovní dobu. Až pokud to není možné sjednat mimo pracovní dobu, může Vám příslušet zákonné pracovní volno. Všechny návštěvy lékaře v pracovní době jste povinna zaměstnavateli oznámit předem a poté také jejich absolvování prokázat. Náhradu mzdy můžete skutečně požadovat pouze tehdy, navštívíte-li zdravotnické zařízení, které je nejblíže Vašemu zaměstnání či bydlišti.
Mrzí mě, že pro Vás nemám příznivější odpověď. Rozumím tomu, že pro Vás musí být náročné samo o sobě absolvovat celý postup v centru. Proto mě napadá zvážit možnost dohody se zaměstnavatelem o případném "nadělání" hodin jindy, pokud to ale Váš zdravotní stav dovoluje.
Hodně štěstí a sil do budoucna!
Zuzana Ilečková
Odpovědět | Nahlásit
https://www.high-endrolex.com/50